Presedintele Constantinescu a prezidat lucrarile Clubului Politic BalcanicPresedintele Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a participat in perioada 29-31 mai 2004 la Adunarea Generala a Clubului Politic Balcanic de la Tirana, alaturi de alti fosti si actuali presedinti si prim-ministri ai tarilor din zona.

In calitate de membru al Comitetului de Conducere al organizatiei, presedintele Constantinescu a prezidat sesiunea inaugurala a adunarii generale, iar in a doua sesiune a prezentat o analiza intitulata “Clubul Politic Balcanic la trei ani de activitate: privind in urma, privind inainte”.

In cadrul lucrarilor, au fost stabilite strategii de dezvoltare a spatiului balcanic. Presedintele Emil Constantinescu a propus trecerea de la faza de promovare politica a subiectelor fierbinti din regiune, la proiecte comune, sustinute de comunitatea oamenilor de afaceri prin implicarea liderilor uniunilor patronale din tarile balcanice.

In cadrul acestei reuniuni a fost aleasa noua conducere a organizatiei pentru urmatorii trei ani: presedintele Constantinescu a fost reales in noul Comitet Director iar Jeliu Jelev a fost reconfirmat in functia de presedinte al organizatiei.
 

30 mai 2004                                                                                      Biroul de presa al Actiunii Populare