Întâlnire cu profesorii şi studenţii Universităţii „Andrei Şaguna”

 

          Vineri, 18 martie 2005, domnul Emil Constantinescu, presedintele Actiunii Populare s-a intalnit, la Constanta, cu profesorii si studentii Universitatii “Andrei Saguna”.

          La invitatia domnului Aurel Papari, rectorul Universitatii, Emil Constantinescu a discutat cu cadrele didactice din conducerea Senatului Universitatii Andrei Saguna despre reforma invatamantului romanesc in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

          In Aula Magna a Universitatii, au fost prezentate cartile “Adevarul despre Romania” a presedintelui Emil Constantinescu si “Furtul unei natiuni” a profesorului Tom Gallagher. Vorbind despre lucrarea sa, presedintele AP a spus ca a scris aceasta carte liber de exigentele unei pozitii oficiale, considerandu-se dator sa spuna oamenilor, care isi doresc adevarul, tot ceea ce stie despre ultimii 15 ani din istoria Romaniei. “Adevarul despre Romania – a spus Emil Constantinescu - este o carte despre moartea, suferinta si umilintele romanilor din 1989 incoace, dar si despre crimele si aroganta celor care au profitat de ele”.

         

          La Clubul Saguna, presedintele Constantinescu a participat la o dezbatere publica alaturi de personalitati culturale si politice din Constanta.

 

 

18 martie 2005

Biroul de presa al Actiunii Populare