EMIL CONSTANTINESCU

Președinte

Profesor, Rector

Lider civic

Geolog, Explorator 

 

14 februarie 2020

Participă la ceremonia acordării titluluiDoctor Honoris Causa academicianului Eugen Simion de către Universitatea Politehnica din București.

30 ianuarie 2020

Îl primește pe Nurbakh Rustemov, noul ambasador al Republicii Kazahstan în România.

29 ianuarie 2020

Ține un discurs la conferința organizată în Aula Academiei Românecu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea Institutului de Cercetare a Calității Vieții.

22 ianuarie 2020

În prezența președintelui Republicii Elene, Prokopios Pavlopoulos, susține discursul „The Cultural Heritage and survival in a multicultural region entity. The example of Romania in the Balkans and on Levent Cultural Heritage” la masa rotund㠓The Many and the Few: Multitude and Virtue”. Evenimentul,  organizat la Universitatea din Atena, este dedicat împlinirii a 2.500 ani de la bătăliile de la Termopile și Salamis.

21 ianuarie 2020

Participă la a XX-a Întâlnire la nivel înalt a Nizami Ganjavi International Center cu tema „Climate change: it’s impact on the life and the cultural heritage of the Mediterranean”, desfățurată în amfiteatrul Muzeului Acropole din capitala Greciei.

20 ianuarie 2020

Participă la conferința științific㠄Thermopylae & Salamis: evaluating their importance in the modern world”, organizată de Marianna Vardinoyannis Foundation, sub patronajul și cu participarea președintelui Republicii Elene, Prokopios Pavlopoulos, la Opera Națională Greac㠖 Centrul Cultural al Fundației Stavros Niarchos din Atena.

18 ianuarie 2020

La invitația Casei Regale, ia parte la concertul de gală și la recepția dedicate împlinirii a 30 de ani de la venirea în România a MS Margareta.

17 ianuarie 2020 

Deschide lucrările ediției a VI-a a conferinței Bucharest Model NATO, simulare a unui summit NATO, organizată de liceeni în sala „Atelier” a Teatrului Național I. l. Caragiale.

15 ianuarie 2020

De Ziua Culturii Naționale, este invitat la concertul organizat de Ministerul Culturii la Ateneul Român.